Werkwijze

Als je besluit om met mij in zee te gaan of mocht je vragen hebben, dan kun je telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. 

De gesprekken vinden bij jou thuis plaats. Indien dit niet wenselijk is, dan gaan we op zoek naar een geschikte plek. Momenteel vinden alle gesprekken plaats via beeldbellen.

Hieronder beschrijf ik in het kort mijn werkwijze. Let op: als je de digitale "Basiscursus Persoonlijk Energie Management' hebt aangeschaft, dan kunnen we sneller door de stof heen en heb je waarschijnlijk minder coachingsessies nodig! 

Kenningsmakingsgesprek

We beginnen met een gesprek. Het liefst persoonlijk, maar afhankelijk van de afstand kan dit ook telefonisch of via beeldbellen. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of de coaching en begeleiding die ik kan bieden, aansluit op jouw vraag/hulpvraag. Als je kiest voor coaching en begeleiding door mij, dan gaan we aan de slag met de volgende stappen. 

Eerste gesprek en informatie formulier

Tijdens ons eerste gesprek gaan we inventariseren wat je allemaal tegen komt wat niet zo gaat als je zou willen. Waar je last van hebt. Ook kijken we waar je in eerste instantie aan zou willen werken en wat je zou willen veranderen. Je krijgt aan het einde van het gesprek van mij een formulier om in te vullen. Zo kan ik je wat beter leren kennen en verliezen we geen onnodige tijd. Er staan onder andere vragen in je gezinssamenstelling en over de omstandigheden waar je mee te maken hebt.

We zullen ook afspraken maken over de frequentie en ik maak een inschatting hoe lang het zal duren. 

Coaching en begeleiding gesprekken

Je krijgt informatie over persoonlijk energie management en je krijgt opdrachten die aansluiten op je vraag. Tijdens de eerste coachinggesprekken starten we met het verder verhelderen van je vraag (hulpvraag of coaching vraag) gevolgd door het stellen van doelen. Samen bepalen we welke doelen realistisch en haalbaar zijn voor je coachingtraject.

 

Door de informatie die je krijgt, het uitvoeren van de opdrachten en het opdoen van ervaringen doe je bepaalde inzichten op. Van hieruit gaan we onderzoeken wat voor jou werkt op het gebied van persoonlijk energie management. Dit om te komen tot een betere balans in je leven, meer vitaliteit, een betere balans privé - werk en duurzame inzetbaarheid. 

Tijdens het coachingtraject kun je een strategie ontwikkelen en heb je de tools die je helpen om de balans in je leven en de balans privé - werk,  te kunnen herstellen, behouden en onderhouden.

 

Natraject

Als de coaching/begeleiding ten einde loopt, maken we afspraken over een natraject. We kijken naar een natraject wat bij jou past. Soms zijn dat nog gesprekken om de 2 of 3 maanden. Soms is een traject voldoende waarin je kunt mailen als je vragen hebt.

Opmerking

Het proces wat je ingaat en aangaat als je een coachings/

begeleidingstraject start, is niet altijd een traject waarbij je

meteen grote veranderingen merkt.

Dit wil niet zeggen dat het niet gewerkt heeft of mislukt is!

Het gaat om bewustzijn, dingen anders doen, waarden

en nog veel meer.

Het begint met kleine dingen die veranderen, kleine

rimpelingen, die op de lange termijn nog doorwerken.

En die lange termijn....daar gaat het uiteindelijk om!

 

 

Verder wil ik je wijzen op het volgende:

 

Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

Volgens de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb je recht om te weten wat er met je gegevens gedaan wordt. Dit heb ik beschreven in mijn Privacy Statement

Klik op Algemene Voorwaarden om deze in te zien. 

IMG_5721.JPG
Destinypebble bekertje suiker0004 copy-0