Over DestinyPebble

Waarom DestinyPebble?

Een kort antwoord daarop is dat ik graag mensen help. Altijd graag gedaan. Daarom ben ik ook hulpverlener geworden. En hoe kan ik beter mensen helpen dan doen waar ik ervaring in heb opgedaan vanuit mijn werk als ergotherapeut, maar vooral ook vanuit mezelf. En laat het dan ook nog mijn passie zijn. Ik ben mateloos geïnteresseerd in mensen. Waarom doen we wat we doen, hoe werkt dat, hoe gedragen we ons? Zoveel vragen en zoveel antwoorden. Mijn fascinatie voor mensen en menselijk gedrag in combinatie met mijn drang naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maken dat ik altijd op zoek ben om iets te kunnen verbeteren of veranderen. En ik ben erachter gekomen dat de basis hiervoor persoonlijk energie management is. Als er geen balans is, dan valt het kaartenhuis in elkaar. Als er geen balans is, dan kom ik tot niks | kan ik geen keuzes maken | reageer ik geïrriteerd | ben ik emotioneel | voel ik me moe | vergeet ik dingen | enz. Kortom....als er geen balans is, dan werkt het niet.

Dat het niet werkt, dat zie ik bij veel mensen. Altijd druk, steeds doorgaan, nog even dit - nog even dat, de druk om alles gedaan te krijgen, moeite om hulp te durven vragen, moeite om aangeboden hulp te accepteren, thuiskomen van je werk-zo moe zijn-maar nog zoveel moeten doen en zo kan ik even doorgaan. Daarnaast komt van alle kanten informatie binnen: TV, radio, social media, nieuws, e-mails, appjes, post, websites, etc. Te veel te doen en te veel informatie om te behappen op 1 dag. Maar weinig mensen praten erover, terwijl het toch iets is wat veel voorkomt.

Wat wil ik graag met DestinyPebble bereiken?

Wat ik met DestinyPebble wil bereiken is dat ik iemand stapje voor stapje kan helpen om meer bewust te worden van wat hij/zij doet, wat werkt en wat niet. Om samen met iemand te zoeken hoe er meer balans in zijn/haar leven kan krijgen. Dat iemand de dag door kan komen en aan het einde van de dag kan zeggen: 'Dat was een fijne dag! Veel gedaan, maar ik heb genoten!'

 

En als dan iemand steeds beter wordt in het managen van zijn persoonlijke energie, dan hoop ik dat ook anderen in de omgeving daar profijt van hebben. Door - bewust of onbewust - een voorbeeld te zijn voor zijn of haar omgeving, waardoor anderen ook beetje bij beetje een ander, prettiger leven krijgen. Daar komt ook de naam DestinyPebble vandaan! Lees hierover meer op deze pagina.

Destinypebble bekertje suiker0004 copy-0