Waarom de naam DestinyPebble:

DestinyPebble is een naam die

ik al jaren in mijn gedachten heb.

Ik zal uitleggen hoe ik aan deze

naam kom. Een ‘pebble’ is de

Engelse naam voor een kiezeltje

of een steentje. Als je een kiezel

in het water gooit, komen er

allemaal kleine golfjes. In het Engels

heet dit het ‘ripple effect’ oftewel het

domino-effect.

Voor mij staat dit voor als je iets voor een ander doet, dat de dag van die ander al kan veranderen. Hierdoor kan die ander weer iets doen voor weer iemand anders…..enzovoorts, enzovoorts. Dat iets voor iemand anders doen, kan een glimlach zijn of een luisterend oor. Het kan zijn dat je een vreemde helpt om iets uit de schappen in de winkel te pakken of dat je een bekende helpt door een avondje op de kinderen te passen. Zelfs een glimlach of een eenvoudig hallo kunnen al iets betekenen voor anderen. Je weet nooit wat het effect is, maar ik geloof erin dat het iets moois voortbrengt.

‘Destiny’ betekent lotsbestemming. Hoewel er vaak wordt gezegd dat je lotsbestemming vast ligt, denk ik zelf dat je voor een deel zelf je lotsbestemming bepaalt. Sommige dingen gebeuren natuurlijk gewoon. Wat daarin volgens mij belangrijk is, is hoe je met dat wat gebeurd is omgaat.

Voor mij staat DestinyPebble dus eigenlijk voor een steentje voor de toekomst.  Iets wat effect heeft op anderen.

En wat hierbij heel belangrijk is: van iets doen voor anderen zou je energie moeten krijgen. Als dit niet het geval is, dan zou het weleens een valkuil voor je kunnen zijn! 

waves-circles-druppel.jpg
Destinypebble bekertje suiker0004 copy-0