Coaching

                    Persoonlijk energie management is het beheren van de energie

                                        die past bij jouw unieke persoon.

 

Persoonlijk energie management heeft te maken met hoe je met je energie omgaat. Dit hangt ook nauw samen met veel aspecten van je leven. Onder andere wat het beste voor je werkt als je kijkt naar structuur in je week en dag. Een structuur die voor jou werkt om je prettiger te voelen doordat je beter met je energie omgaat, maakt ook dat het vaak beter lukt om activiteiten uit te voeren. Structuur in je dag wilt niet altijd zeggen dat je moet plannen en op vaste tijden activiteiten uit moet voeren. Een bepaalde volgorde in wat je doet is ook al structuur. Soms loop je ergens tegenaan, waarvan je niet verwacht dat het een probleem ook te maken heeft met persoonlijk energie management. Als je het niet zeker weet kun je altijd contact met me opnemen. 

 

Bij de coaching brengen we eerst in kaart waar je tegenaan loopt om van daaruit te kijken naar je vraag/hulpvraag/coachingvraag/ontwikkelvraag. Ook kijken we waar je uit wilt komen. Van daaruit gaan we aan de slag. Of eigenlijk ga jij vooral aan de slag. Ik coach, begeleid en ondersteun je hierbij. Het is een proces van zoeken en onderzoeken wat werkt en wat niet werkt, van bewustwording, keuzes en prioriteiten.

 

Belangrijk is dat je uiteindelijk zelf het geleerde kunt toepassen. Dat jezelf weet en herkent wanneer iets niet (meer) werkt. Dat je je acties zelf bij kunt stellen, je eigen keuzes maakt en weet wat de consequenties (kunnen) zijn.

Als je de digitale gratis minicursus 'Kennismaking met Persoonlijk Energie Management' of de digitale (niet gratis) cursus 'Basiscursus Persoonlijk Energie Management'  al hebt doorgenomen, dan kunnen we sneller door sommige stof heen.

Destinypebble bekertje suiker0004 copy-0